söndag 2 augusti 2009


Nu hoppas jag att skall kunna börja skriva lite i min blogg.


Vårt underbara uterum är nu äntligen klart. Gardinerna har kommit på plats och även en liten väggskrift. Det skänns skönt, eftersom de tog så mycket längre tid än vad både snickarn och vi själva beräknade. Men det har ju hänt en del.......... Nu sitter vi i alla fall och bara njuter där. Utanför har vi både älgar, rådjur med kid, många, många fåglar och så grannens katt Loke naturligtvis, som är på span efter någon godbit i form av ett litet pälsdjur = möss eller sorkar. Tack, Loke!
Våra små Higland Cattle-kalvar växer och lille Birk, 1 månad, går nu utan sin ko-mamma Hildur lite i hagen. Den nyaste lilla kalven är troligtis en liten kofröken, men har inte fått något namn ännu. Hon håller sig intill sin ko-mamma Mura eller tjur-pappa Bork, när hon inte ligger i gräset och sover. Dom är bara såå söta. Barnbarnen 10-årige F och 7-åriga E var här efter sin semestertur och matade dem med knäckebröd i veckan. Det är en mysig känsla att höra kor som råmar när vi är ute i trädgården.

4 kommentarer:

 1. Vi ser fram emot att komma ut och titta på ert fina uterum! Just nu sitter vi i kvällssolen på Öland med varsitt glas rött. Grabbarna matar getterna med löv, och Humla kastar chips på marken... slöseri...

  Ta hand om er så syns vi snart!
  Kram Systerdottern

  SvaraRadera
 2. Uterummet blev verkligen såå himmla fint!
  Kul att du börjat blogga tycker jag.
  Ser att kossorna mår bra,jag får komma ut och hälsa på dom och er snart =)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Family Five.
  Ni är hjärtligt välkomna. Slå en signal först så vi säkert är hemma.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Hermine.
  Ni är också hjärligt välkomna.
  Kram

  SvaraRadera